myynti(a)elewatt.fi            045 862 7550

  • sahkosuunnittelua-ammattitaidolla.jpg

Ilmalämpöpumppu toimintaamme kuuluu suunnittelu, myynti, asennus ja huolto. Kun on tarvetta ilmalämpöpumpuille niin ota meihin yhteyttä. Olemme Tukesin hyväksymä urakoitsija. Meidän tuotteemme on hankintaturva-sertifioituja, joten voit luottaa siihen, että teemme hyvää työtä. Asennamme Mikkelin alueella ja Uudella maalla. Meidän edustamamme ilmalämpöpumput saavat aikaan miellyttävän lämmön talvella sekä viilentävät kesällä mukavasti. Mitsubishi Electrics Ilmalämpöpumput ovat tottakai käyttövarmoja ja toimivat luotettavasti erivuodenaikoina myös kylmissä olosuhteissa.

Mitsubishi Electrics FD-sarja

FD-sarjan laitteissa on i-see Sensor -tuntoelin vakiona. Sensori liikkuu 150 asteen säteellä havaiten lämpötilaerot huoneessa ja laite automaattisesti kohdistaa puhalluksen sinne missä lämpöä tai jäähdytystä tarvitaan.Sekä ohjauksen gsm-kauko-ohjaimella. 

Mitsubishi Electrics GE-sarja

Uutena toimintona nyt myös iSave-toiminto. Lämpötila-asetus +10°C mahdollista matalan sisälämpötilan esimerkiksi vapaa-ajan asunnolle poissaoloaikoina. Sekä ohjauksen gsm-kauko-ohjaimella. 

Multi-split

M-sarjan multisplit-malleja on neljä eri mallia. Laitteistot soveltuvat toimistojen viilentimiksi ja kotien lämpöpumpuiksi. Mallista riippuen laitteistot voidaan varustaa kahdella, kolmella tai neljällä sisäyksiköllä. Sisäyksikkömallit voivat vaihdella ollen seinämalleja, kattokasetteja tai lattiamalleja.

Invertteritekniikka mahdollistaa erinomaisen hyötysuhteen ja energiataloudellisen käytön. Järjestelmä, jossa on yksi ulkoyksikkö on huomaamattomampi ja soveltuu vaativaan ympäristöön paremmin kuin järjestelmät, joissa tarvitaan useampi ulkoyksikkö. 

Tarvikkeet

Maatukiteline (PDF) mahdollistaa tärinättömän ja resonanssittoman asennuksen, koska Ilmalämpöpumppua ei tarvitse asentaa talon runkoon.

Suojakotelot (PDF) ja suojakatokset (PDF) suojaavat Ilmalämpöpumppua tuulelta ja tuiskulta.

Sulatusveden ohjaimet (PDF) ohjaavat kondenssiveden pois rakennuksen seinistä ja perustuksista.

Tee tarjouspyyntö